ICCEC

Internasional komuni tina Garéja Charismatic Episcopal

Wilujeng sumping Imah

ICCEC

Ibadah kami nyaéta Alkitabiah, liturgis sareng Roh-ngeusi, kuno sareng kontemporer, suci sareng bungah.
Kami komitmen ka advancing Karajaan Allah ku proclaiming Injil ka sahenteuna, anu leungit, jeung ngalamun.

iccec-internasional-crestjpg

A Garéja pinuh Evangelis
Kami hiji garéja nyekel ka tempoan tinggi tina Kitab Suci Suci tina Old jeung New Testaments, percanten ka ngandung sagala hal dipikabutuh pikeun kasalametan; nanaon bisa diajarkeun sakumaha dipikabutuh pikeun kasalametan anu henteu ngandung therein.

A Garéja pinuh Sacramental / Liturgical
Di pusat ibadah teh Sacrament of Eucharist Suci (komuni Suci) anu kami yakin teh nyata ayana Kristus.

Garéja pinuh Karismatik Kami hiji garéja kabuka pikeun diteruskeun damel tina Roh Suci. Kami percanten yén ngabaptis Roh Suci sadaya para mukmin kaparingan kakuatan pikeun ngiringan dina kasampurnaan pelayanan.

——————- Warta Terkini ————————